INSCRIERI SI INFORMATII la telefon 0743.344.344
Limbi straine (Engleza, Germana, Franceza etc.)

Pentru generatia tinerilor parinti de astazi, e evident ca bilingvismul va fi o preconditie elementara a succesului, in viitorul copiilor nostri.

Aceia dintre ei care vor putea folosi o limba straina cu siguranta si fluenta cu care folosesc romana vor avea o sansa in plus in competitia pentru burse de studiu, pentru accesul la resurse, la informatii, la locuri de munca bine remunerate si la multitudinea de beneficii (mobilitate, networking, etc.) conexe apartenentei la o comunitate multiculturala.

Ca parinti si educatori, intelegem sa ii sustinem pe copiii dumneavoastra in primii lor pasi catre acel viitor de succes, oferindu-le in prezent urmatoarele optiuni:

  •  cursuri de limba engleza pentru prescolari si scolari
  •  cursuri de limba germana pentru prescolari si scolari
  •  cursuri de limba franceza pentru prescolari si scolari
  •  evenimente culturale organizate cu parteneri apreciati precum Librariile Carturesti, Editura Oxford-Niculescu, Asociatia Conil Kindergarten, Shakespeare School etc.

Indiferent de optiunea care credeti ca i-ar avantaja cel mai mult, va asiguram ca toate cele de mai sus au ca obiectiv, pe langa insusirea limbii straine alese, dezvoltarea de ansamblu a copiilor dumneavoastra: intelectuala, personala, sociala, fizica si morala.

Organizare
Cursurile extensive pentru copii urmeaza structura anului scolar (septembrie-iunie), iar din luna iunie copiii au optiunea de a participa la Scoala de vara “Happy Angel”.