INSCRIERI SI INFORMATII la telefon 0743.344.344
Arta, pictura si modelaj in lut

“Painting is just another way of keeping a diary” - „Pictura este doar un alt mod de a ţine un jurnal”. (Pablo Picasso)

Optionalul de arta reprezinta o activitate recreativa care dezvolta capacitatea creativa a copiilor si contribuie la formarea unei personalitati armonioase.

Educatia artistica contribuie la dezvoltarea emotionala, cultivarea sentimentelor, educarea afectivitatii in relatie cu oamenii si obiectele din jur si implicit integrarea sociala a copilului.

Aceasta activitate are un rol important in formarea bunului gust, a repulsiei fata de culorile vulgare, a proportiilor false sau a formelor nepotrivite. Bunul gust presupune simtul echilibrului in simplitate.

Asadar, desenul, pictura si modelajul sunt activitati care dezvolta simtul formei, al ritmului si al proportiilor, duc la eliberarea de teama si inhibitii, la cultivarea personalitatii individuale si stimularea creativitatii.

CREATIA = COMUNICARE ; COMUNICAREA = RELATIE SOCIALA

In cadrul cursului de arta copii vor invata sa observe natura si sa deseneze dupa model sau din memorie ; tehnicile picturii pe hartie, sticla sau lemn si executarea unor picturi, figurative sau abstracte, pe aceste suporturi ; tehnica colajului sau a quilling-ului, prin realizarea unor mici obiecte – cadou cu ocazia diferitelor sarbatori sau ocazii (martisoare, felicitari,etc.)

Executarea de sculpturi in lut reprezentand diferite animale sau obiecte din mediul inconjurator.

Va asteptam cu drag!

TEODORA CHINSCHI – prof.coordonator

TARIF 80 RON/LUNA

- 4 SEDINTE/LUNA (O SEDINTA PE SAPTAMANA)