INSCRIERI SI INFORMATII la telefon 0743.344.344

Despre noi – Gradinita Happy Angel

 Motto: ,,Ceasul naşterii copilului este ceasul începutului educaţiei sale.”(Pestalozzi)
* In educatie nu exista reteta perfecta, insa  experienta acumulata de-a lungul anilor, valorile morale, principiile, dar si regulile de conduita pot influenta in mod pozitiv intreaga dezvoltare a copilului. Va asteptam sa ii inscrieti pe cei mici la Gradinita & Afterschool “Happy Angel”  pentru a se bucura de copilarie intr-un mediu adecvat, invatand lucruri noi si mereu surprinzatoare,  fiind indrumati de cadre didactice specializate.

* Va punem la dispozitie o locatie noua din sectorul 1 (zona Aviatiei), special amenajata, dotata cu material didactic corespunzator si  jucarii adecvate varstei. De asemenea, venim in sprijinul sanatatii copiilor cu o sala de sport / loc de joaca, in care isi vor desfasura orele de educatie fizica dar si cursurile optionale, de natura sportiva. Tot aici pot fi organizate zile de nastere sau evenimente specifice activitatilor educative din cadrul institutiei noastre.

 “Happy Angel” este locul unde copiii vin cu placere, se simt iubiti si in siguranta, invata lucruri interesante, propriile lor experiente devenind baza a dezvoltarii lor personale. Pe acest taram al inocentei, copiii se joaca, interpreteaza roluri, capata deprinderi, socializeaza si interactioneaza. Ei asculta povesti, viziteaza teatre de papusi, muzee si alte locatii educative, participa la ateliere de arta si creatie si descopera, prin joc, tainele cifrelor si literelor.

* Activitatile noastre ajuta la dezvoltarea personala dar si a abilitatilor de comunicare. Ca fiinte sociale unice, interactive, avem cu totii posibilitatea de a crea si de a mentine relatii calduroase, gentile si empatice.

* Gradinita & Afterschool “Happy Angel”  reprezinta alegerea potrivita pentru familiile care isi doresc pentru copiii lor un mediu in care acestia sa-si dezvolte mintea, creativitatea si spiritul, intr-un climat familiar corespunzator.

* Misiunea noastra fundamentala  este de a-i pregati pe copii pentru viata, de a cultiva spiritul de initiativa si libertatea de exprimare.

* Familia si gradinita sunt doi factori foarte importanti din viata copilului. Noi consideram ca acestea trebuie sa formeze o echipa care sa colaboreze foarte intens, avand ca prim interes comun dezvoltarea optima, din punct de vedere socio-psihologic, a copilului.